Меню
Количка

Бижута уникати

Колекция от уникални авторски винтидж бижута ръчна изработка. Бижута - единствени по рода си от естествени камъни, седеф, речни перли, корал и други естествени материали, изработени в Romantic, Viktorian, Art Deco и Vintage стил. Всички бижута са лимитирани серии. Ако обичате романтиката и богатството на цветове, това е вашият свят!

Производител: MLDesignArt Модел: B129
Красива ръчно изработена арт гривна във винтидж стил от естествен бял и жълт ахат и пренит, с декорация от метал в цвят антично сребро и мемори тел. Размерът на гривната е около 18 cm. Ефектно, запомнящо се допълнение към всеки тоалет. Подходящо за любители на оригинални и уникални бижута, отлична и..
92,00 лв.
Дан. основа: 92,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: N264
Ръчно изработено арт колие във винтидж стил. Колието е изработено от красив естествен комбиниран ахат в класическото черно и бяло с ръчна декорация от антично сребърен метал и коралова роза, допълнено с кожена верижка. Размерът на медальона е 60x23mm, а дължината на верижката е около 45 cm и завършв..
78,00 лв.
Дан. основа: 78,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: B131
Красива ръчно изработена арт винтидж гривна от естествен двуцветен ахат в черно и бяло, рутилов кварц, черен турмалин и коралова роза, комбинирани с метални елементи в цвят антично сребро и мемори тел. Размерът на гривната е около 18 cm. Това е прекрасно допълнение към всеки тоалет за хора, които са..
92,00 лв.
Дан. основа: 92,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: N096
Ръчно изработено арт винтидж колие. Колието е изработено от красив естествен лилав ахат с ръчна декорация от антично сребърен метал и кожена верижка. Размерът на медальона е 55x35mm, а дължината на верижката е около 45 cm и завършва със закопчалка...
74,00 лв.
Дан. основа: 74,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: N235
Красиво ръчно изработено арт винтидж колие от красив естествен многоцветен седеф, ръчно декорирано с антично сребърен метал, допълнено с кожена верижка и закопчалка.  Дължината на колието е около 45 cm. Прекрасно предложение за хора, които са любители на оригинални и уникални дизайнерски б..
80,00 лв.
Дан. основа: 80,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: N182
Ръчно изработено арт винтидж колие в стил арт деко. Колието е изработено от красив естествен трицветен ахат с ръчна декорация от антично сребърен метал и роза от синтетичен корал, допълнено с кожена верижка. Размерът на медальона е 50x40mm, а дължината на верижката е около 45 cm и завършва със зако..
79,00 лв.
Дан. основа: 79,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: E063
Ръчно изработени авторски арт деко обици, изработени от красиви гравирани листа от естествен седеф в зелено, бели рози от синтетичен корал, декорирани с антично сребърен метал. Дължината на обиците е 4сm. Прекрасен аксесоар, подходящ за всякакъв случай...
63,00 лв.
Дан. основа: 63,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: N163
Красиво ръчно изработено романтично бохо колие от красиви керамични мъниста и антично сребърен метал, допълнено с кожена верижка и закопчалка.  Дължината на колието е около 45 cm. Прекрасно предложение за хора, които са любители на оригинални и уникални дизайнерски бижута, отлична идея за ..
36,00 лв.
Дан. основа: 36,00 лв.
Бохо колие с тюркоаз Бохо колие с тюркоаз
Изчерпан
Производител: MLDesignArt Модел: N162
Красиво ръчно изработено романтично бохо колие от красив син тюркоаз, рози от синтетичен корал и антично бронзов метал, допълнено с кожена верижка и закопчалка.  Дължината на колието е около 45 cm. Прекрасно предложение за хора, които са любители на оригинални и уникални дизайнерски бижута..
48,00 лв.
Дан. основа: 48,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: B094
Красива ръчно изработена арт винтидж гривна във викториански стил. Гривната е изработена от бял опалит, гравирани листа от седеф и антично сребро.  Размерът на гривната е около 6,5х5,5 cm. Това е прекрасно допълнение към всеки тоалет за хора, които са любители на оригинални и уникални бижута,..
82,00 лв.
Дан. основа: 82,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: N196
Ръчно изработено арт винтидж колие във викториански стил. Колието е изработено от красив естествен комбиниран ахат в бледо лилави нюанси с ръчна декорация от антично сребърен метал и коралова роза, допълнено с кожена верижка. Размерът на медальона е 50x30mm, а дължината на верижката е около 45 cm и ..
78,00 лв.
Дан. основа: 78,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: N183
Ръчно изработено арт винтидж колие във викториански стил. Колието е изработено от красив естествен комбиниран ахат в кафяво и зелено с ръчна декорация от антично сребърен метал, допълнено с кожена верижка. Размерът на медальона е 65x35mm, а дължината на верижката е около 45 cm и завършва със закопч..
79,00 лв.
Дан. основа: 79,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: N193
Ръчно изработено арт винтидж колие във викториански стил. Колието е изработено от красив естествен комбиниран ахат в синьо и лилаво с ръчна декорация от антично сребърен метал и роза от синтетичен корал, допълнено с кожена верижка. Размерът на медальона е 60x50mm, а дължината на верижката е около 45..
79,00 лв.
Дан. основа: 79,00 лв.
Викториански стил колие ахат сърце в черно-лилаво Викториански стил колие ахат сърце в черно-лилаво
Изчерпан
Производител: MLDesignArt Модел: N227
Ръчно изработено арт винтидж колие във викториански стил. Колието е изработено от красив естествен комбиниран ахат в черно и лилаво с ръчна декорация от антично сребърен метал и роза от синтетичен корал, допълнено с кожена верижка. Размерът на медальона е 60x45mm, а дължината на верижката е около 45..
79,00 лв.
Дан. основа: 79,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: N197
Ръчно изработено арт винтидж колие във викториански стил. Колието е изработено от красив естествен бял ахат с ръчна декорация от антично сребърен метал и естествена перла, допълнено с кожена верижка. Размерът на медальона е 52x38mm, а дължината на верижката е около 45 cm и завършва със закопчалка. ..
79,00 лв.
Дан. основа: 79,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: N180
Ръчно изработено арт винтидж колие във викториански стил. Колието е изработено от красив естествен комбиниран ахат в кафяво и лилаво с ръчна декорация от антично сребърен метал и роза от синтетичен корал, допълнено с кожена верижка. Размерът на медальона е 45x45mm, а дължината на верижката е около 4..
81,00 лв.
Дан. основа: 81,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: N203
Ръчно изработено арт винтидж колие във викториански стил. Колието е изработено от естествен морско син ахат с ръчна декорация от антично сребърен метал и коралова роза, допълнено с кожена верижка. Размерът на медальона е 60x40mm, а дължината на верижката е около 45 cm и завършва със закопчалка. Тов..
79,00 лв.
Дан. основа: 79,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: N214
Ръчно изработено арт винтидж колие във викториански стил. Колието е изработено от красив естествен розов ахат с ръчна декорация от антично сребърен метал и роза от синтетичен корал, допълнено с кожена верижка. Размерът на медальона е 48x48mm, а дължината на верижката е около 45 cm и завършва със за..
79,00 лв.
Дан. основа: 79,00 лв.
Викториански стил колие с многоцветен седеф Викториански стил колие с многоцветен седеф
Изчерпан
Производител: MLDesignArt Модел: N210
Ръчно изработено арт винтидж колие във викториански стил, изработено от многоцветен натурален седеф, естествени речни перли и антично сребърен метал с кожена верижка. Размерът на медальона е 45x28mm, а дължината на верижката е около 45 cm и завършва със закопчалка. Прекрасен, вдъхновен от природата..
66,00 лв.
Дан. основа: 66,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: N221
Стилно ръчно изработено арт винтидж колие във викториански стил. Колието е изработено от красив естествен светло бежов ахат с ръчна декорация от антично сребърен метал и роза от синтетичен корал, допълнено с кожена верижка. Размерът на медальона е 50x35mm, а дължината на верижката е около 45 cm и за..
79,00 лв.
Дан. основа: 79,00 лв.
Показани са от 1 до 20 от 106 резултата (6 страници)