Меню
Количка

Гривни с естествени камъни

Ръчно изработени дизайнерски гривни с естествени камъни в романтичен, бохо и бохемски стил. Колекцията на MLDesignArt е изработена основно от естествени материали - полускъпоценни камъни, перли, седеф, корал, кожа и допълнена с антиалергичен метал. Бижутата са изработени в модерните и винаги актуални винтидж, бохо и романтик стил. Уникални бижута, подходящи за всеки повод и всеки сезон,  прекрасен подарък за всяка жена, обичаща шик и романтика!


Производител: MLDesignArt Модел: B129
Красива ръчно изработена арт гривна във винтидж стил от естествен бял и жълт ахат и пренит, с декорация от метал в цвят антично сребро и мемори тел. Размерът на гривната е около 18 cm. Ефектно, запомнящо се допълнение към всеки тоалет. Подходящо за любители на оригинални и уникални бижута, отлична и..
92,00 лв.
Дан. основа: 92,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: B130
Красива ръчно изработена арт гривна от естествен гранат клас А и естествен опалит комбинирани с метални елементи в цвят антично сребро и мемори тел. Размерът на гривната е около 18 cm. Това е прекрасно допълнение към всеки тоалет за хора, които са любители на оригинални и уникални бижута, отлична ид..
78,00 лв.
Дан. основа: 78,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: B131
Красива ръчно изработена арт винтидж гривна от естествен двуцветен ахат в черно и бяло, рутилов кварц, черен турмалин и коралова роза, комбинирани с метални елементи в цвят антично сребро и мемори тел. Размерът на гривната е около 18 cm. Това е прекрасно допълнение към всеки тоалет за хора, които са..
92,00 лв.
Дан. основа: 92,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: B102
Красива ръчно изработена арт гривна от красив естествен аметист и 2 цвята естествен жадеит, комбинирани с метални винтидж елементи в цвят антично сребро. Размерът на гривната е около 18 cm. Красив акцент към всеки тоалет за хора, които са любители на оригинални и уникални бижута, отлична идея за под..
32,00 лв.
Дан. основа: 32,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: B098
Красива ръчно изработена арт гривна от красив естествен аметист и цитрин, комбинирани с метални елементи в цвят антично сребро. Размерът на гривната е около 18 cm. Това е прекрасно допълнение към всеки тоалет за хора, които са любители на оригинални и уникални бижута, отлична идея за подарък за люби..
32,00 лв.
Дан. основа: 32,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: B002
Красива ръчно изработена арт гривна от красив естествен ахат в цветовете на есента и антично сребърни метални елементи и листа. Размерът на гривната е около 18 cm. Това е прекрасно допълнение към всеки тоалет за хора, които са любители на оригинални и уникални бижута, отлична идея за подарък за люби..
32,00 лв.
Дан. основа: 32,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: B034
Красива ръчно изработена арт гривна от естествен зелен фасетиран ахат, пеперуда от жълт хаулит, допълнена с красиви жълти рози от синтетичен корал и антично сребърни метални елементи. Размерът на гривната е около 18 cm. Това е прекрасно допълнение към всеки тоалет за хора, които са любители на ориги..
38,00 лв.
Дан. основа: 38,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: B036
Красива ръчно изработена арт гривна от красив естествен ахат и розов кварц,комбинирани с антично сребърни метални елементи и листа. Размерът на гривната е около 18 cm. Това е прекрасно допълнение към всеки тоалет за хора, които са любители на оригинални и уникални бижута, отлична идея за подарък за ..
38,00 лв.
Дан. основа: 38,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: B091
Красива ръчно изработена арт гривна от красив естествен ахат и тигрово око, комбинирани с антично сребърни метални елементи. Размерът на гривната е около 18 cm. Това е прекрасно допълнение към всеки тоалет за хора, които са любители на оригинални и уникални бижута, отлична идея за подарък за любим ч..
32,00 лв.
Дан. основа: 32,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: B011
Красива ръчно изработена арт гривна от красив естествен бял, фасетиран ахат, сърце от рисувано стъкло, рози от синтетичен корал и антично сребърни метални елементи. Размерът на гривната е около 18 cm. Това е прекрасно допълнение към всеки тоалет за хора, които са любители на оригинални и уникални би..
38,00 лв.
Дан. основа: 38,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: B097
Красива ръчно изработена арт гривна от бял хаулит, допълнена с красиви бели рози от синтетичен корал, бели седефени мъниста и метални елементи в цвят антично сребро. Размерът на гривната е около 18 cm. Това е прекрасно допълнение към всеки тоалет за хора, които са любители на оригинални и уникални б..
34,00 лв.
Дан. основа: 34,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: B009
Красива ръчно изработена арт гривна от красив естествен ахат в цветовете на есента и антично сребърни метални елементи и листа, нанизани на спирала от мемори тел. Размерът на гривната е около 18 cm. Това е прекрасно допълнение към всеки тоалет за хора, които са любители на оригинални и уникални бижу..
42,00 лв.
Дан. основа: 42,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: B060
Красива ръчно изработена арт гривна от красив естествен син ахат, опалит и антично сребърни метални елементи и листа, нанизани на спирала от мемори тел.  Размерът на гривната е около 18 cm. Това е прекрасно допълнение към всеки тоалет за хора, които са любители на оригинални и уникални бижута, ..
39,00 лв.
Дан. основа: 39,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: B059
Красива ръчно изработена арт гривна от красив естествен бял и зелен ахат, комбинирани с антично сребърни метални елементи и листа. Размерът на гривната е около 18 cm. Това е прекрасно допълнение към всеки тоалет за хора, които са любители на оригинални и уникални бижута, отлична идея за подарък за л..
32,00 лв.
Дан. основа: 32,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: B119
Красива ръчно изработена арт гривна от натурален многоцветен турмалин, метални елементи в цвят антично сребро и мемори тел. Размерът на гривната е около 18 cm. Това е прекрасно допълнение към всеки тоалет за любителите на оригинални и уникални бижута, отлична идея за подарък за любим човек или прия..
82,00 лв.
Дан. основа: 82,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: B035
Красива ръчно изработена арт гривна от красив естествен розов кварц и опалит, допълнена с красиви рисувани стъклени мъниста и антично сребърни метални елементи, цветя, листа и пеперуди. Размерът на гривната е около 18 cm. Това е прекрасно допълнение към всеки тоалет за хора, които са любители на ори..
38,00 лв.
Дан. основа: 38,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: B100
Красива ръчно изработена арт гривна от два цвята естествен амазонит, комбиниран с бял напукан кристал и метални винтидж елементи в цвят антично сребро. Размерът на гривната е около 18 cm. Оригинален акцент към всеки тоалет за любителите на оригинални и уникални бижута, отлична идея за подарък за люб..
32,00 лв.
Дан. основа: 32,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: B117
Красива ръчно изработена многопластова арт гривна от естествен амазонит, естествен седеф, метални елементи в цвят антично сребро и мемори тел. Размерът на гривната е около 18 cm. Това е прекрасно допълнение към всеки тоалет за хора, които са любители на оригинални и уникални бижута, отлична идея за ..
48,00 лв.
Дан. основа: 48,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: B104
Красива ръчно изработена арт гривна от естествен амазонит, ахат, рози от синтетичен корал, метални елементи в цвят антично сребро и мемори тел. Размерът на гривната е около 18 cm. Това е прекрасно допълнение към всеки тоалет за хора, които са любители на оригинални и уникални бижута, отлична идея за..
78,00 лв.
Дан. основа: 78,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: B108
Красива ръчно изработена арт гривна от натурален аметист, натурален розов кварц, метални елементи в цвят антично злато и мемори тел. Размерът на гривната е около 18 cm. Това е прекрасно допълнение към всеки тоалет за любителите на оригинални и уникални бижута, отлична идея за подарък за любим човек..
78,00 лв.
Дан. основа: 78,00 лв.
Показани са от 1 до 20 от 57 резултата (3 страници)