Меню
Количка

Колиета

Уникални авторски ръчно декорирани винтидж колиета в романтичен, викториански, арт деко, бохо и ретро стил. MLDesignArt е колекция от ръчно изработени бижута, вдъхновени от уникалната природа. Колиетата са изработени в модерните и винаги актуални Vintage, Victorian и Romantic стил от естествени материали. Тази прекрасна колекция от уникални бижута е подходяща за всеки повод и прекрасен подарък за всяка жена, която обича цветове и романтика!
Производител: MLDesignArt Модел: N264
Ръчно изработено арт колие във винтидж стил. Колието е изработено от красив естествен комбиниран ахат в класическото черно и бяло с ръчна декорация от антично сребърен метал и коралова роза, допълнено с кожена верижка. Размерът на медальона е 60x23mm, а дължината на верижката е около 45 cm и завършв..
78,00 лв.
Дан. основа: 78,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: N096
Ръчно изработено арт винтидж колие. Колието е изработено от красив естествен лилав ахат с ръчна декорация от антично сребърен метал и кожена верижка. Размерът на медальона е 55x35mm, а дължината на верижката е около 45 cm и завършва със закопчалка...
74,00 лв.
Дан. основа: 74,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: N235
Красиво ръчно изработено арт винтидж колие от красив естествен многоцветен седеф, ръчно декорирано с антично сребърен метал, допълнено с кожена верижка и закопчалка.  Дължината на колието е около 45 cm. Прекрасно предложение за хора, които са любители на оригинални и уникални дизайнерски б..
80,00 лв.
Дан. основа: 80,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: M023
Арт винтидж колие с бял седеф. Колието включва красив естествен бял седеф, комбиниран с антиалергичен метал в цвят антично сребро и кожена верижка. Размерът на медальона е 37x22mm, а дължината на верижката е около 45 cm и завършва със закопчалка. Изискан и стилен аксесоар, подходящ както за ежедне..
24,00 лв.
Дан. основа: 24,00 лв.
Арт винтидж колие с тъмно сини перли Арт винтидж колие с тъмно сини перли
Изчерпан
Производител: MLDesignArt Модел: N024
Красиво ръчно изработено арт винтидж колие от красиви естествени тъмно сини перли, ръчно декорирано с антично сребърен метал. Дължината на колието е около 45 cm. Прекрасно предложение за хора, които са любители на оригинални и уникални дизайнерски бижута, отлична идея за подарък за любим човек или п..
81,00 лв.
Дан. основа: 81,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: N174
Красиво ръчно изработено арт колие в арт деко стил. Колието е изработено от красиви естествени бели перли и антиалергичен метал в цвят антично сребро, допълнено с кожена верижка. Дължината на колието е около 40 cm. Прекрасно предложение за хора, които са любители на оригинални и уникални дизайнерски..
53,00 лв.
Дан. основа: 53,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: N158
Красиво ръчно изработено арт колие от бял кристал, допълнено с красиви бели кристални капки и антично сребърни метални елементи и синджир. Размерът на колието е около 45 cm. Това е прекрасно допълнение към всеки тоалет за хора, които са любители на оригинални и уникални бижута, отлична идея за подар..
32,00 лв.
Дан. основа: 32,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: N159
Красиво ръчно изработено арт колие от бели кристали, допълнено с красиви бели перли и антично сребърни метални елементи и синджир. Размерът на колието е около 45 cm. Това е прекрасно допълнение към всеки тоалет за хора, които са любители на оригинални и уникални бижута, отлична идея за подарък за лю..
32,00 лв.
Дан. основа: 32,00 лв.
Арт деко колие с бели перли Арт деко колие с бели перли
Изчерпан
Производител: MLDesignArt Модел: N133
Ръчно изработено авторско винтидж колие в стил арт деко с бели естествени перли. Колието включва красиви естествени бели речни барокови перли, комбинирани с антично сребърен метал и кожена верижка. Размерът на медальона е 50x35mm, а дължината на верижката е около 45 cm и завършва със закопчалка. Тов..
74,00 лв.
Дан. основа: 74,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: M026
Красиво колие в стил Арт Деко, изработено от красив бял опалит и антиалергичен метал в цвят антично сребро. Размерът на медальона е 49x19mm с около 45 cm кожена верижка и закопчалка. Ефектно допълнение към празничния ви тоалет. Прекрасна идея за подарък за любим човек или приятел...
19,00 лв.
Дан. основа: 19,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: N131
Ръчно изработено арт колие. Колието включва красива естествена бяла речна барокова перла, комбинирани с антиалергичен метал в цвят антично сребро и кожена верижка. Размерът на медальона е 50x35mm, а дължината на верижката е около 45 cm и завършва със закопчалка. Това е прекрасен, вдъхновен от приро..
74,00 лв.
Дан. основа: 74,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: N157
Красиво ръчно изработено арт колие от лилав и бял кристал, допълнено с красиви бели перли и антично сребърни метални елементи и синджир. Размерът на колието е около 45 cm. Това е прекрасно допълнение към всеки тоалет за хора, които са любители на оригинални и уникални бижута, отлична идея за подарък..
32,00 лв.
Дан. основа: 32,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: M025
Красиво колие в стил Арт Деко, изработено от красив розов кварц и антиалергичен метал в цвят антично сребро. Размерът на медальона е 49x19mm с около 45 cm кожена верижка и закопчалка. Ефектно допълнение към празничния ви тоалет. Прекрасна идея за подарък за любим човек или приятел...
19,00 лв.
Дан. основа: 19,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: N182
Ръчно изработено арт винтидж колие в стил арт деко. Колието е изработено от красив естествен трицветен ахат с ръчна декорация от антично сребърен метал и роза от синтетичен корал, допълнено с кожена верижка. Размерът на медальона е 50x40mm, а дължината на верижката е около 45 cm и завършва със зако..
79,00 лв.
Дан. основа: 79,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: N132
Ръчно изработено арт колие. Колието включва красива естествена тъмно синя речна барокова перла, комбинирани с антично сребърен метал и кожена верижка. Размерът на медальона е 50x35mm, а дължината на верижката е около 45 cm и завършва със закопчалка. Това е прекрасен, вдъхновен от природата аксесоар..
74,00 лв.
Дан. основа: 74,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: N215
Красиво ръчно изработено арт колие от син и бял кристал, допълнено с красиви бели перли и антично сребърни метални елементи и синджир. Размерът на колието е около 45 cm. Това е прекрасно допълнение към всеки тоалет за хора, които са любители на оригинални и уникални бижута, отлична идея за подарък з..
31,00 лв.
Дан. основа: 31,00 лв.
Бохо колие от син тюркоаз Бохо колие от син тюркоаз
Изчерпан
Производител: MLDesignArt Модел: N015
Красиво ръчно изработено арт винтидж колие от красив син тюркоаз с антично сребърен метал. Дължината на колието е около 45 cm. Прекрасно предложение за хора, които са любители на оригинални и уникални дизайнерски бижута, отлична идея за подарък за любим човек или приятел...
55,00 лв.
Дан. основа: 55,00 лв.
Бохо колие от тюркоаз Бохо колие от тюркоаз
Изчерпан
Производител: MLDesignArt Модел: N018
Красиво ръчно изработено арт бохо колие от красив син тюркоаз с антично сребърен метал. Дължината на колието е около 45 cm. Прекрасно предложение за хора, които са любители на оригинални и уникални дизайнерски бижута, отлична идея за подарък за любим човек или приятел...
28,00 лв.
Дан. основа: 28,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: N175
Красиво ръчно изработено арт колие в бохо стил. Колието е изработено от красив син тюркоаз, червен хаулит с антично сребърен метал. Дължината на колието е около 45 cm. Прекрасно предложение за хора, които са любители на оригинални и уникални дизайнерски бижута, отлична идея за подарък за любим човек..
33,00 лв.
Дан. основа: 33,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: N164
Красиво ръчно изработено романтично бохо колие от красива висулка от кристал, антично сребърни мъниста и кожена верижка.  Дължината на колието е около 45 cm. Прекрасно предложение за хора, които са любители на оригинални и уникални дизайнерски бижута, отлична идея за подарък за любим човек или ..
34,00 лв.
Дан. основа: 34,00 лв.
Показани са от 1 до 20 от 292 резултата (15 страници)