Меню
Количка

Комплекти

Производител: MLDesignArt Модел: S001
Красив ръчно изработен арт комплект колие и обици от морско син амазонит,, допълнено с красива морско синя далия от синтетичен корал и антично сребърни метални елементи. Размерът на колието е около 45 cm, дължината на обиците е 4 cm. Това е прекрасно допълнение към всеки тоалет за хора, които са люб..
56,00 лв.
Дан. основа: 56,00 лв.
Модел: S006
Красив ръчно изработен арт комплект колие и обици от черешов кварц, допълнено с красива светло розова далия от синтетичен корал и антично сребърни метални елементи. Размерът на колието е около 45 cm, дължината на обиците е 4 cm. Това е прекрасно допълнение към всеки тоалет за хора, които са любители..
56,00 лв.
Дан. основа: 56,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: S002
Красив ръчно изработен арт комплект колие с обици от сив и бежов седеф, допълнени с красиви антично сребърни метални елементи. Размерът на колието е около 45 cm, дължината на обиците е 4,5 cm. Това е прекрасно допълнение към всеки тоалет за хора, които са любители на оригинални и уникални бижута, от..
53,00 лв.
Дан. основа: 53,00 лв.
Романтично колие в жълто Романтично колие в жълто
Изчерпан
Производител: MLDesignArt Модел: S004
Красиво ръчно изработено арт колие от красива жълта пеперуда от хаулит, жълти далии от синтетичен корал, жълт ахат, рисувани керамични мъниста и антично сребърни метални елементи и синджир. Дължината на колието е около 45cm, а на обиците 4,5cm. Прекрасно предложение за хора, които са любители на ори..
49,00 лв.
Дан. основа: 49,00 лв.
Романтично колие в жълто и зелено Романтично колие в жълто и зелено
Изчерпан
Производител: MLDesignArt Модел: S005
Красиво ръчно изработено арт колие от красива жълта пеперуда от хаулит, жълти и зелени далии от синтетичен корал, зелен ахат и антично сребърни метални елементи и синджир. Дължината на колието е около 45cm, а на обиците 4,5cm. Прекрасно предложение за хора, които са любители на оригинални и уникални..
51,00 лв.
Дан. основа: 51,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: S003
Красиво ръчно изработено арт колие от красив червен хаулит и червени далии от синтетичен корал с антично сребърен метал. Дължината на колието е около 45cm, а на обиците 4,5cm. Прекрасно предложение за хора, които са любители на оригинални и уникални дизайнерски бижута, отлична идея за подарък за люб..
51,00 лв.
Дан. основа: 51,00 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)