Меню
Количка

Пръстени

Производител: MLDesignArt Модел: R001
Ръчно изработен арт винтидж пръстен с аметист. Пръстенът е изработен от красив естествен аметист с ръчна декорация от антично сребърен метал и антично сребърна основа с изящни орнаменти. Размерът на пръстена е регулируем и е подходящ за всяка ръка. Това е прекрасен, вдъхновен от природата аксесоар, ..
48,00 лв.
Дан. основа: 48,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: R002
Ръчно изработен арт винтидж пръстен с многоцветен седеф. Пръстенът е изработен от красив естествен седеф с ръчна декорация от антично сребърен метал и антично сребърна основа с изящни орнаменти. Горната част е с размер 25х18см. Размерът на пръстена е регулируем и е подходящ за всяка ръка. Това е пре..
58,00 лв.
Дан. основа: 58,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: R006
Ръчно изработен арт винтидж пръстен с многоцветен седеф. Пръстенът е изработен от красив естествен седеф с ръчна декорация от антично сребърен метал и естествени перли, върху антично сребърна основа с изящни орнаменти. Горната част е с размер 25х18см. Размерът на пръстена е регулируем и е подходящ з..
58,00 лв.
Дан. основа: 58,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: R004
Ръчно изработен арт винтидж пръстен с розов кварц. Пръстенът е изработен от розов кварц с ръчна декорация от антично сребърен метал и антично сребърна основа с изящни орнаменти. Горната част е с размер 18х25см. Размерът на пръстена е регулируем и е подходящ за всяка ръка. Това е прекрасен, вдъхновен..
48,00 лв.
Дан. основа: 48,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: R008
Ръчно изработен арт винтидж пръстен с рутилов кварц. Пръстенът е изработен от красив естествен рутилов кварц с ръчна декорация от антично сребърен метал и антично сребърна основа с изящни орнаменти. Горната част е с размер 25/18см. Размерът на пръстена е регулируем и е подходящ за всяка ръка. Това ..
58,00 лв.
Дан. основа: 58,00 лв.
Винтидж пръстен с тъмно сини перли Винтидж пръстен с тъмно сини перли
Изчерпан
Производител: MLDesignArt Модел: R005
Ръчно изработен арт винтидж пръстен с тъмно сини перли. Пръстенът е изработен от тъмно сини естествени перли с ръчна декорация от антично сребърен метал и антично сребърна основа с изящни орнаменти. Горната част е с размер 20см. Размерът на пръстена е регулируем и е подходящ за всяка ръка. Това е пр..
64,00 лв.
Дан. основа: 64,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: R003
Ръчно изработен арт винтидж пръстен с тъмно сини перли. Пръстенът е изработен от тълно сини перли с ръчна декорация от антично сребърен метал и антично сребърна основа с изящни орнаменти. Горната част е с размер 20см. Размерът на пръстена е регулируем и е подходящ за всяка ръка. Това е прекрасен, вд..
64,00 лв.
Дан. основа: 64,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: R007
Ръчно изработен арт винтидж пръстен в романтичен стил. Пръстенът е изработен от бели естествени перли, роза от синтеничен корал и листа от гравиран седеф, монтирани върху филигранна основа антично сребърна основа с изящни орнаменти. Горната част е с размер 42мм. Размерът на пръстена е регулируем и е..
52,00 лв.
Дан. основа: 52,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: R009
Ръчно изработен арт винтидж пръстен в романтичен стил. Пръстенът е изработен от натурален карнеол, натурален цитрин , натурален перидот, метални елементи в цвят антично злато, монтирани върху филигранна основа антично златна основа с изящни орнаменти. Горната част е с размер 22мм. Размерът на пръсте..
52,00 лв.
Дан. основа: 52,00 лв.
Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)