Search
0
Shopping Cart

Информация за доставка

  • Доставка:

Доставката се извършва в рамките на 2-5 работни дни, считано от момента на потвържаване на поръчката. Изпращаме поръчките на адреса, посочен от клиента. При грешка в посочения адрес, поради която получателят не може да бъде открит на адреса, ние ще се свържем с Вас за уточняване на адреса, като разходите за доставка на правилния адрес са за сметка на клиента и се заплащат на куриера при получаване на пратката. При неспазване на сроковете за доставка, поради това, че получателят не е открит на посочения адрес в рамките на работния ден, когато е следвало да бъдат доставени продуктите ние не носим отговорност.

Доставката на територията на страната се извършва с наложен платеж от куриерска фирма и Спиди. Стойността на доставката се изчислява в момента на поръчката. Плащането на поръчката се извършва в момента на получаването на стоката на куриерската фирма като се прибавя и стойността на доставката.

Доставката в чужбина се извършва с Български пощи. Срокът на доставка е от 10 до 30 работни дни в зависимост от дестинацията.

  • Начин на плащане:

За територията на България заплащането на поръчката се извършва при доставката на куриера чрез наложен платеж. За поръчки от чужбина плащането се извършва по банков път.