Search
0
Shopping Cart

Правила и условия

Добре дошли в онлайн магазин Селина!

Използването на този уеб сайт означава, че Вие приемате условията за ползване и сте съгласни с тях. Фирмата си запазва правото да променя тези условия, като актуализира публикацията на сайта.

1.Как да направя поръчка?

За да пазарувате от нас не е необходима задължителна регистрация. При натискане на бутон "купи" поръчаният от Вас продукт се добавя в кошницата Ви. След като добавите в кошницата си всички желани от Вас продукти, отидете на "Моите покупки" /горе, в дясно на главното меню/, отворете за да проверите поръчката си и натиснете бутон "Купи". В прозореца, който се отваря, ще видите подредени вашите покупки. Ако всичко е наред с поръчката Ви, натиснете бутон "Плащане" най-долу. Появяват се няколко полета, които трябва да попълните. Важно е да бъде изписан пълният адрес за доставка и телефонен номер за обратна връзка. Ако имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас като отидете в раздел "Свържете се с нас" и попълните формата за запитване или директно на посочения телефон. Пак там можете да оставяте вашите препоръки, мнения и забележки. Може да направите поръчка и по телефона.

2. Доставка

Поръчките се обработват и изпращат в рамките на 3 работни дни, считано от датата на подаването на поръчката. Доставката е за сметка на купувача. Предлагаме опция "преглед и тест на стоката". При отказ на поръчката след направен преглед и тест, транспортните разходи за връщане на артикула се поемат отново от купувача.


3. Плащане

Артикулите се заплащат при получаване.

4. Ценова политика

Посочените на сайта цени за стоките са крайни цени в лева. Фирмата ни има право да променя цените по свое усмотрение по всяко време и без да уведомява предварително потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална по време на покупката.

5. Каква информация събираме и как я използваме

Ние събираме доброволно предоставената от Вас информация (име, адрес, телефон за връзка, e-mail адрес, IP адрес) единствено с цел да обработим и доставим поръчката Ви и да Ви информираме за нейния статус, както и да подобрим услугата си. Изпращаме e-mail съобщения до клиентите ни само относно конкретна поръчка или въпрос, относно функционални промени и подобрения или при абониране за нашите регулярни известия за нови продукти и промоции. Информацията се съхранява по надежден и сигурен начин. Предоставените от нас данни на трети лица включват име, телефонен номер и адрес за доставка с цел получаването на вашите поръчки. Личните Ви данни няма да бъдат използвани за цели по-различни от гореспоменатите! Използвайки нашия онлайн магазин, Вие се съгласявате информацията за Вас да се съхранява при нас в съответствие с нашата политика на поверителност. Ние се задължаваме при никакви обстоятелства да не разкриваме вашата лична информация на трети лица, освен в предвидените законово случаи и пред съответните компетентни органи. Вие имате право по всяко време да поискате заличаване, преглед или промяна на Вашите лични данни. В този случай, молим да се свържете с нас и ние ще Ви предоставим заявеното от вас.

Всеки посетител/потребител на сайта има право да зарежда и разглежда неговото съдържание само за лична употреба с нетърговска цел.  Използването на публикуваните в този сайт материали в други сайтове е забранено.