Меню
Количка

Правила и условия

Добре дошли в онлайн магазин Селина Крафт!

Използването на този уеб сайт означава, че Вие приемате условията за ползване и сте съгласни с тях. Фирмата си запазва правото да променя тези условия, като актуализира публикацията на сайта.

1.Как да направя поръчка?

За да пазарувате от нас не е необходима задължителна регистрация. При натискане на бутон "купи" поръчаният от Вас продукт се добавя в кошницата Ви. След като добавите в кошницата си всички желани от Вас продукти, отидете на "Кошница" /горе, в дясно на главното меню/, отворете за да проверите поръчката си и натиснете бутон "Купи". В прозореца, който се отваря, ще видите подредени вашите покупки. Ако всичко е наред с поръчката Ви, натиснете бутон "Плащане" най-долу. В случай, че в кошницата имате продукти, които не са в наличност в момента, най-горе на екрана ще видите червено поле. В този случай проверете продуктите си, тези, които не са налични, са маркирани с три червени звезди. След като ги премахнете от кошницата, ще можете да продължите поръчката си. Появяват се няколко полета, които трябва да попълните. Важно е да бъде изписан пълният адрес за доставка и телефонен номер за обратна връзка. В случай, че поръчката Ви е направено коректно, ще получите съобщение, че е приета за обработка. Ако имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас като отидете в раздел "Свържете се с нас" и попълните формата за запитване или директно на посочените телефони. Пак там можете да оставяте вашите препоръки, мнения и забележки. Може да направите поръчка и по телефона.

2. Доставка

Поръчките се обработват и изпращат в рамките на 2 до 5 работни дни, считано от датата на подаването на поръчката. Доставката е за сметка на купувача. Предлагаме опция "преглед и тест на стоката". При отказ на поръчката след направен преглед и тест, транспортните разходи за връщане на артикула се поемат отново от купувача.


3. Плащане

Артикулите се заплащат при получаване.

4. Ценова политика

Посочените на сайта цени за стоките са крайни цени в лева и с включен ДДС. Фирмата ни има право да променя цените по свое усмотрение по всяко време и без да уведомява предварително потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална по време на покупката.

5. Каква информация събираме и как я използваме

Ние събираме доброволно предоставената от Вас информация (име, адрес, телефон за връзка, e-mail адрес, IP адрес) единствено с цел да обработим и доставим поръчката Ви и да Ви информираме за нейния статус, както и да подобрим услугата си. Изпращаме e-mail съобщения до клиентите ни само относно конкретна поръчка или въпрос, относно функционални промени и подобрения или при абониране за нашите регулярни известия за нови продукти и промоции. Информацията се съхранява по надежден и сигурен начин. Предоставените от нас данни на трети лица включват име, телефонен номер и адрес за доставка с цел получаването на вашите поръчки. Личните Ви данни няма да бъдат използвани за цели по-различни от гореспоменатите! Използвайки нашия онлайн магазин, Вие се съгласявате информацията за Вас да се съхранява при нас в съответствие с нашата политика на поверителност. Ние се задължаваме при никакви обстоятелства да не разкриваме вашата лична информация на трети лица, освен в предвидените законово случаи и пред съответните компетентни органи. Вие имате право по всяко време да поискате заличаване, преглед или промяна на Вашите лични данни. В този случай, молим да се свържете с нас и ние ще Ви предоставим заявеното от вас.

Всеки посетител/потребител на сайта има право да зарежда и разглежда неговото съдържание само за лична употреба с нетърговска цел.  Използването на публикуваните в този сайт материали в други сайтове е забранено.

Цялото съдържание, включено в онлайн магазина, включително всички текстове, изображения, снимки, видео материали, статии са авторска собственост на Селина Крафт. Всяко тяхно използване без съответно разререшение от наша страна се счита за злоупотреба. Нарушителят носи отговорност по Закона за авторското право.