Меню
Количка

MLDesignArt

Производител: MLDesignArt Модел: B129
Красива ръчно изработена арт гривна във винтидж стил от естествен бял и жълт ахат и пренит, с декорация от метал в цвят антично сребро и мемори тел. Размерът на гривната е около 18 cm. Ефектно, запомнящо се допълнение към всеки тоалет. Подходящо за любители на оригинални и уникални бижута, отлична и..
92,00 лв.
Дан. основа: 92,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: N264
Ръчно изработено арт колие във винтидж стил. Колието е изработено от красив естествен комбиниран ахат в класическото черно и бяло с ръчна декорация от антично сребърен метал и коралова роза, допълнено с кожена верижка. Размерът на медальона е 60x23mm, а дължината на верижката е около 45 cm и завършв..
78,00 лв.
Дан. основа: 78,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: E128
Ръчно изработени елегантни винтидж обици, включващи естествен рутилов кварц, черен турмалин и ефектна декорация от метални цветя в цвят антично сребро. Дължината на обиците е 6 см, висяща част 4,5сm. Елегантен и стилен аксесоар за любителите на уникални дизайнерски бижута....
48,00 лв.
Дан. основа: 48,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: B130
Красива ръчно изработена арт гривна от естествен гранат клас А и естествен опалит комбинирани с метални елементи в цвят антично сребро и мемори тел. Размерът на гривната е около 18 cm. Това е прекрасно допълнение към всеки тоалет за хора, които са любители на оригинални и уникални бижута, отлична ид..
78,00 лв.
Дан. основа: 78,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: B131
Красива ръчно изработена арт винтидж гривна от естествен двуцветен ахат в черно и бяло, рутилов кварц, черен турмалин и коралова роза, комбинирани с метални елементи в цвят антично сребро и мемори тел. Размерът на гривната е около 18 cm. Това е прекрасно допълнение към всеки тоалет за хора, които са..
92,00 лв.
Дан. основа: 92,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: E127
Ръчно изработени романтични обеци във винтидж стил. Обеците включват красив бял ахат и естествен пренит, допълнени със стилна фурнитура в цвят антично сребро, ефектно жълто цвете и сребърни куки. Дължината на обиците е 5,7см, 4,5 см висяща част. Прекрасен, вдъхновен от природата аксесоар, подходящ ..
48,00 лв.
Дан. основа: 48,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: N096
Ръчно изработено арт винтидж колие. Колието е изработено от красив естествен лилав ахат с ръчна декорация от антично сребърен метал и кожена верижка. Размерът на медальона е 55x35mm, а дължината на верижката е около 45 cm и завършва със закопчалка...
74,00 лв.
Дан. основа: 74,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: N235
Красиво ръчно изработено арт винтидж колие от красив естествен многоцветен седеф, ръчно декорирано с антично сребърен метал, допълнено с кожена верижка и закопчалка.  Дължината на колието е около 45 cm. Прекрасно предложение за хора, които са любители на оригинални и уникални дизайнерски б..
80,00 лв.
Дан. основа: 80,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: M023
Арт винтидж колие с бял седеф. Колието включва красив естествен бял седеф, комбиниран с антиалергичен метал в цвят антично сребро и кожена верижка. Размерът на медальона е 37x22mm, а дължината на верижката е около 45 cm и завършва със закопчалка. Изискан и стилен аксесоар, подходящ както за ежедне..
24,00 лв.
Дан. основа: 24,00 лв.
Арт винтидж колие с тъмно сини перли Арт винтидж колие с тъмно сини перли
Изчерпан
Производител: MLDesignArt Модел: N024
Красиво ръчно изработено арт винтидж колие от красиви естествени тъмно сини перли, ръчно декорирано с антично сребърен метал. Дължината на колието е около 45 cm. Прекрасно предложение за хора, които са любители на оригинални и уникални дизайнерски бижута, отлична идея за подарък за любим човек или п..
81,00 лв.
Дан. основа: 81,00 лв.
Арт винтидж обици с розов кварц Арт винтидж обици с розов кварц
Изчерпан
Производител: MLDesignArt Модел: E043
Ръчно изработени арт винтидж обици във викториански стил, изработени от красив розов кварц и ръчна декорация от антично сребро. Дължината на обиците е 2сm. Невероятно предложение за любителите на уникални дизайнерски бижута. Прекрасен аксесоар, подходящ за всякакъв случай...
53,00 лв.
Дан. основа: 53,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: B027
Красива ръчно изработена винтидж гривна в стил арт деко. Гривната е изработена от антиалергичен метал в цвят антично сребро, декориран с бежови естествени перли и бежова роза от синтетичен корал, прихванат с черна кожена верижка. Размерът на гривната е около 18 cm. Това е прекрасно допълнение към вс..
74,00 лв.
Дан. основа: 74,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: B029
Красива ръчно изработена авторска винтидж гривна в стил арт деко. Гривната е изработена от антиалергичен метал в цвят антично сребро, декориран с бели естествени перли и бяла роза от синтетичен корал, прихванат с черна кожена верижка. Размерът на гривната е около 18 cm. Това е прекрасно допълнение к..
74,00 лв.
Дан. основа: 74,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: B051
Красива ръчно изработена винтидж гривна в стил арт деко. Гривната е изработена от антиалергичен метал в цвят антично сребро, декориран с цвете от бял седеф, бели естествени перли, прихванат с черна кожена верижка. Размерът на гривната е около 18 cm. Това е прекрасен аксесоар, подходящ за всеки тоале..
76,00 лв.
Дан. основа: 76,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: N174
Красиво ръчно изработено арт колие в арт деко стил. Колието е изработено от красиви естествени бели перли и антиалергичен метал в цвят антично сребро, допълнено с кожена верижка. Дължината на колието е около 40 cm. Прекрасно предложение за хора, които са любители на оригинални и уникални дизайнерски..
53,00 лв.
Дан. основа: 53,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: N158
Красиво ръчно изработено арт колие от бял кристал, допълнено с красиви бели кристални капки и антично сребърни метални елементи и синджир. Размерът на колието е около 45 cm. Това е прекрасно допълнение към всеки тоалет за хора, които са любители на оригинални и уникални бижута, отлична идея за подар..
32,00 лв.
Дан. основа: 32,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: N159
Красиво ръчно изработено арт колие от бели кристали, допълнено с красиви бели перли и антично сребърни метални елементи и синджир. Размерът на колието е около 45 cm. Това е прекрасно допълнение към всеки тоалет за хора, които са любители на оригинални и уникални бижута, отлична идея за подарък за лю..
32,00 лв.
Дан. основа: 32,00 лв.
Арт деко колие с бели перли Арт деко колие с бели перли
Изчерпан
Производител: MLDesignArt Модел: N133
Ръчно изработено авторско винтидж колие в стил арт деко с бели естествени перли. Колието включва красиви естествени бели речни барокови перли, комбинирани с антично сребърен метал и кожена верижка. Размерът на медальона е 50x35mm, а дължината на верижката е около 45 cm и завършва със закопчалка. Тов..
74,00 лв.
Дан. основа: 74,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: M026
Красиво колие в стил Арт Деко, изработено от красив бял опалит и антиалергичен метал в цвят антично сребро. Размерът на медальона е 49x19mm с около 45 cm кожена верижка и закопчалка. Ефектно допълнение към празничния ви тоалет. Прекрасна идея за подарък за любим човек или приятел...
19,00 лв.
Дан. основа: 19,00 лв.
Производител: MLDesignArt Модел: N131
Ръчно изработено арт колие. Колието включва красива естествена бяла речна барокова перла, комбинирани с антиалергичен метал в цвят антично сребро и кожена верижка. Размерът на медальона е 50x35mm, а дължината на верижката е около 45 cm и завършва със закопчалка. Това е прекрасен, вдъхновен от приро..
74,00 лв.
Дан. основа: 74,00 лв.
Показани са от 1 до 20 от 571 резултата (29 страници)